Napelem Cégeknek

A legtöbb cégnek lehet saját napelem rendszere, amivel megtermelheti az éves energiaigényét vagy legalább annak egy részét. Az energia magas árára van megoldás.

Egyre több cég jön rá arra, hogy az elszálló gáz és villamosenergia díjak közül csak egyre érdemes fókuszálni. Senki sem tud holnap gázkutat fúrni a területén, hogy így oldja meg a problémáját.

Igen, ez a megoldás önt is érdekelni fogja!

Magas üzemeltetési költségek?
Egekbe kúszó energia árak?
Kiszolgáltatottság az energiaszolgáltatónak?
Ismerős Önnek a probléma?


Viszont az energia magas árára van megoldás. A legtöbb cégnek lehet saját napelem rendszere, amivel megtermelheti az éves energiaigényét vagy legalább annak egy részét.

Jelenleg a saját napelem rendszer jelentheti a megoldás a cégeknek a szárnyaló áramárakkal szemben. Egyre többen jutnak arra a döntésre, hogy nem várnak a lassan megvalósuló állami pályázatokra, amik komoly adminisztratív terheket rónak a pályázókra. Saját forrásból valósítják meg napelemes rendszerüket, hogy így csökkentsék energiaár kitettségüket.
Míg egy pályázati úton megvalósított napelem rendszernél akár 1 évre is szükség lehet ahhoz, hogy termeljen, addig egy saját forrású beruházás akár 3 hónap alatt működhet.

Ma egy céges napelem rendszer beruházás 5-6 év alatt megtérülhet, ami a növekvő energiaárak mellett tovább csökkenhet.

Az NVSolar Energia Kft. hatékony megoldást kínál céges, vállalati ügyfelei számára megújuló energia-felhasználás és energiahatékonyság fokozása terén.
Cégünk szolgáltatásait már számos vállalat vette igénybe, így partnereink a környezeti terhelés csökkentése mellett jelentős megtakarításokat is magukénak tudhatnak.

Miben tudunk segíteni?

  • Energetikai felmérés
  • Javaslat megújuló energiaforrásokat hasznosító berendezések alkalmazására
  • Pályázat írás
  • Telepítés
  • Igény esetén szerviz szolgáltatás

NE FELEJTSE! EGYSZERI BERUHÁZÁS – FOLYAMATOS KÖLTSÉGCSÖKKENTÉS